0

Amsterdam – Het gezicht is wat ons betreft een van de belangrijkste lichaamsdelen die dagelijkse verzorging nodig heeft. Wij hebben daarom deze week voor jullie aan aantal gezichtsproducten getest van het merk Cenzaa, sensation of nature.

Afgelopen zondag ging ik de drie producten van Cenzaa testen. Ik heb dan twee plastic flessen voor me staan met de namen Velvet Creamy Milk en Velvet Mist en een glazen potje genaamd Calming Senses. De twee flessen zijn grijs en hebben een natuurlijke basic uitstraling. Het glazen potje heeft een mooi vormgegeven draaidop met een leuke spiegel op de bovenzijde en oogt hierdoor iets chiquer.

Ik ben begonnen met de Velvet Creamy Milk. In eerste instantie dacht ik dat dit een crème was maar na even goed gelezen te hebben bleek het om een facewash te gaan. Ik moest mijn gezichtshuid, hals en decolleté vochtig maken en vervolgens de creamy milk zacht inmasseren. Het voelt heerlijk zacht waardoor je misschien wat langer aan het masseren bent dan nodig is! Je kan het met water afnemen of met tissues. Ik heb gekozen voor tissues en dit ging prima! Vond het erg fijn dat mijn make-up nergens meer te vinden was en mijn huid lekker zacht was.
Daarna ben ik aan de slag gegaan met de Velvet Mist. Dit is een product dat je het beste na de Velvet Creamy Milk kunt aanbrengen voor een extra schoon resultaat. Het is een soort tonic achting vloeistof die je vochtig aanbrengt op een wattenschijfje en vervolgens dep je dit op je gezicht, hals en decolleté. De Velvet Mist gaf mij nog even dat frisse extra schone gevoel. Meestal vind ik tonic-achting reinigingsproducten trekkerig als ze opdrogen maar bij Velvet Mist had ik daar gelukkig geen last van.

De afsluiter was het spannende glazen potje van Cenzaa genaamd Calming Senses. Bij het openen van het potje ruik je al een lekker fris luchtje, de crème heeft een zachte mintgroene kleur. Deze crème gebruik je als gezichtscrème en voelt lekker mild en luchtig aan bij het aanbrengen op je huid. Het gaf mij een ontspannen gevoel door de lekkere aromatische geur, lavendel. Die gelukkig niet te overweldigend aanwezig was! Echt een lekker zondagsproduct om je huid bij te laten komen van een zware week.

De producten van Cenzaa, Velvet Creamy Milk en Velvet Mist zijn wat mij betreft echte aanraders voor het dagelijks schoonmaken en verzorgen van je gezicht, ik geef ze dan ook een 8 als cijfer. En de Cleaning Senses is echt zo een crème die je opdoet als je je even wilt ontspannen of verwennen en krijgt daarom ook van mij een 8!

www.beautyskin.nl

(Emmely Jacques)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties