0

Amsterdam – Op de redactie krijgen wij nog al wat beauty producten binnen. En heel soms worden wij verrast met een aantal knallers! Waaronder deze tonic en verzorgende gezichtcrème van niemand minder dan…. Bobbi Brown!

Deze twee producten konden wij natuurlijk niet overslaan voor de beauty test. Maar ja, met Bobbi Brown zit je eigenlijk altijd wel goed. Toch weerhield dit ons niet om deze twee verzorgingsproducten door de keuring te halen.

Hydrating Face Tonic van Bobbi Brown!

We beginnen met de Face Tonic van Bobbi Brown. Ten eerste ziet het flesje er super-de-luxe uit en daar houden we van! De tonic ruikt wel erg sterk, dus maar eens even zien wat hij doet op mijn huid. Opvallend van deze tonic vind ik dat nadat ik mijn huid schoon heb gemaakt, mijn huid helemaal niet droog wordt. Dus dat is zeker een pluspunt!

Goed schoonmaken met de tonic

Ik weet niet of je dit wilt zien, maar het werkt dus echt!

Na de tonic komt natuurlijk de verzorgings crème van Bobbi Brown. De creme zit in een mooi potje en is dus ook handig mee te nemen. Na het aanbrengen voel je de creme langzaam aan intrekken. Hierna voelt je huid super zacht en soepel. Zeker een aanrader dus!

Zoals mijn verwachting zijn deze twee gezichtsverzorging producten van Bobbi Brown helemaal top! Je huid wordt super schoon en met de crème lekker zacht en soepel. Voor beide producten geef ik een dik rapportcijfer van een 9!

De skincare-lijn zal vanaf september verkrijgbaar zijn!

www.bobbibrowncosmetics.com

(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties