0

Amsterdam – Na Madonna en Rihanna te hebben gespot met Vita Coco waren wij op de redactie natuurlijk heel erg benieuwd naar het beauty drankje…

Zo gezegd zo gedaan en een week later kregen wij een hele doos vol met allerlei beauty food binnen op de redactie en ik ben de gelukkige die het allemaal mag uitproberen!

Vita Coco, Ombar en een Energy bomb brownie

De producten die ik in deze test ga uitproberen zijn natuurlijk Vita Coco, een Ombar en een Energy bomb brownie. Als eerste probeer ik het veel besproken drankje Vita Coco (ein-de-lijk!!). Dit beauty drankje is hotter dan hot onder de celebs. Vita Coco is gespot bij celebs als Madonna, Rihanna en nog veel meer, dus er moet wel iets bijzonders aan zijn!

Madonna met haar Vita Coco

Rihanna loves Vita Coco

De eerste slok Vita Coco is best even wennen! Het drankje zit vol met kokos en smaak als een letterlijke shot kokos sap. Als je er wat meer van drinkt, begint het eigenlijk heel lekker te worden! Het drankje is super gezond, want er zitten geen calorieën in. Sterker nog dit drankje heeft nul procent vet en is erg goed voor de vochtbalans!

Vita Coco

Nadat mijn smaakpuppillen een gewend zijn aan de smaak van Vita Coco is het tijd om het volgende beauty product uit te proberen: de Energy bomb! Dit is een soort van brownie dat meer lijkt op een wafel. Het is eigenlijk heel zacht als je erin bijt. Ook aan de Energy bomb moet ik even wennen. Het is een heel machtig product.

De Energybomb, krijg je al trek?

Als laatste product om te testen heb ik de Ombar chocoladereep Acai en Blueberry. Deze reep ziet eruit om te smullen en ruikt ook super lekker. Het lijkt een beetje op pure chocolade, maar dan met een andere draai. Ik test hier de smaakt acai en blueberry en dat is ook wel te proeven! Hier kun je zeker niet teveel van eten, want ook deze reep vult goed!

De Ombar chocoladereep

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de beauty producten. Je moet in het begin echt even wennen aan de smaak en als je er teveel van zou nemen dan zit je zo vol! Ik geef Vita Coco het rapportcijfer 8, de Ombar chocoladereep een 7,5 en de Energy bomb ook een 7,5.

Wil jij zelf beauty food uitproberen? Ga naar www.vitaminstore.nl

(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties