0

Amsterdam – Dit keer mocht ik Cutting Up (skin shaving) Shave Cream en Bump Down Razor Bump Relief van BARC testen. “Made for men, stolen by women” is de pakkende slogan van BARC. Dit omdat het zo zacht is dat het ook voor vrouwen heerlijk spul is. Halle Berry zweert erbij. Dus dames, ook voor jullie is het zeker het proberen waard!

Om mijn huid voor te bereiden op de scheerbeurt ben ik eerste even lekker warm gaan douchen. Dit maakt de huid zachter en laat de haren van je gezicht af staan. Ok, ik zal eerlijk zijn, dit wist ik ook niet, maar het staat letterlijk in het boekje dat ik erbij kreeg. Maar goed ik nam het advies ten harte en na de warme douche heb ik mijn gezicht ingesmeerd met de Cutting Up Shave Cream en dit 30 seconden laten intrekken. Tijdens het insmeren van mijn gezicht merkte ik al dat dit een heel lekker zuiver en dikke crème is. Het scheren ging vervolgens ook heel makkelijk en nergens had ik het gevoel dat ik mijn huid aan het irriteren was. Nadat ik een eerste keer mijn hele gezicht gedaan had, hoefde ik alleen maar met wat water over mijn gezicht te wrijven om weer wat schuim op te wekken. Omdat het zo geconcentreerd is en goed je huid intrekt.

De scheercrème

Na een tweede scheerbeurt was mijn gezicht weer helemaal glad. Nu even afspoelen met koud water om de poriën te sluiten (ook dit stond in het boekje hoor!) en dan insmeren met de Bump Down Razor Bump Relief crème. Ook deze crème voelt weer heel neutraal en is lekker vet. Het trekt ook super snel in.

Voor het eerst had ik na het scheren geen geïrriteerd gevoel in mijn gezicht. Ik ben fan! Het enige nadeel vond ik dat door de dikke crème veel tussen je scheerbladen blijft zitten. Deze moet je dus een aantal keer goed schoonmaken. Maar ik gebruik vanaf nu Barc bij het scheren!

Dit zijn de prijzen, valt best mee toch?
CU 60ml – 8,95
CU180ml – 19,95
BD 50ml – 13,95
BD 100ml – 23,95

Klik hier voor de verkooppunten!

www.getbarc.nl

(Jorrit Stracke)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties