0

Amsterdam – Footner is de oplossing om jouw voetjes summerproof te krijgen. Ze beloven babyzachte voeten na 1 behandeling! Eerst zien dan geloven, dus wij testen de ‘Exfoliating Socks’ voor je uit…

De verpakking en de sokken zien er heel vrolijk uit met alle paarse en roze kleuren. En de babyvoetjes op de voorkant doen me bijna geloven dat die van mij er binnenkort ook zo uit zien. Dus ik ga vol goede moed deze test aan.

De babyzachte voetjes op de voorkant van de verpakking

Op de achterkant staat het stappenplan

Dit zijn ze dan: de 'Exfoliating Socks'

Even een beautylesje: Exfoliating Socks betekend exfoliërende sokken. Exfoliëren is het proces van het verwijderen van dode huidcellen. Hieronder valt ook eelt en mede door het eelt onder je voeten ontstaan die lelijke hielkloven… Footner belooft juist aan deze twee dingen een einde te maken.

Het stappenplan van Footner werkt als volgt:
Stap 1: Knip de ‘sokken’ open langs de stippellijn open.
Stap 2: Trek de ‘Exfoliating Socks’ aan, om het effect te vergroten kan je het beste sportsokken aantrekken over de Footner sok. Zo sluit de sok beter aan en kan de vloeistof beter op de huid inwerken.
Stap 3: Houd de sokken 1 uur aan.
Stap 4: Trek de sokken na 60 minuten uit en spoel je voetjes af onder lauw water. Pas op met lopen, want het kan glad zijn aan de onderkant van je voeten.
Stap 5: Afhankelijk van je eeltlaag zullen je voeten binnen 5 tot 10 dagen gaan vervelen. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd.

Ik volg het stappenplan braaf. Ook trek ik mijn anti-slip sokken aan om de sokken nog beter hun werk te laten doen. Zoals in het stappenplan al staat kan het best glad zijn, dus die combinatie met de anti-slip sokken is top.

De Footner sok

Je ziet er niks meer van als ik mijn sokken heb aangetrokken

Na een uurtje slof ik naar de douche en spoel mijn voeten af. Stiekem had ik al een kleine verandering verwacht, maar ik zie nog niks. Dan maar even rustig afwachten tot ik de eerste velletjes kan ontdekken…

En ja hoor, het is zo ver! (Precies) 5 dagen later loop ik over het strand en voelt het net alsof er iets tussen mijn tenen zit. Het is gelukkig geen splinter of iets anders gek, maar de sokken hebben gewerkt en ik zie inderdaad velletjes tussen mijn tenen. Eerst nog heel bescheiden, maar de volgende dag begint de hele onderkant van mijn voet ook te vervellen! Sorry voor de mensen die het vies vinden, maar dacht met een foto kan je er toch een beter beeld bij vormen…

Op de 6e dag ziet de onderkant van mijn voetjes er zo uit

Zacht zijn mijn voeten nu nog niet, in tegendeel… Het voelt juist een beetje ruw aan door de velletjes. Nog steeds zit ik vol goede moed en verwacht op korte termijn mijn babyzachte voetjes te verwelkomen! To be continued…

Wij hebben op internet gezocht en op Drogisterij.nl is Footner in de aanbieding! Hier kost hij 17,95 in plaats van 19,99.

Bestel Footner hier! www.drogisterij.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties