0

Amsterdam – Viktor en Rolf: de Dolce & Gabanna van Nederland. Met hun onmiskenbare look (strak in pak, keurig gekapt haar en een stoere en tegelijkertijd ook chique bril), theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties zijn ze enorm bekend in zowel binnen- als buitenland. Ook onze royals zijn van hen gecharmeerd. Prinses Mabel droeg een echte Viktor & Rolf trouwjurk. Maar wist je ook al dat

…Stacey Rookhuizen de muze is van Viktor en Rolf? Ze draagt op veel gelegenheden creaties van hen.

Viktor & Rolf hebben ooit ook poppen gemaakt die natuurlijk hun outfits droegen

…de mannen een herenparfum hebben bedacht met een eigen soundtrack? Het nummer is door niemand minder dan Rufus Wainwright gemaakt.

…Claes Iversen (ook geen onbekende in modeland) stage heeft gelopen bij deze heren?

…het modeduo een heuse kinderwagen heeft ontworpen? Je kunt lekker met je baby wandelen in een echte Viktor & Rolf Bugaboo!

Dé Viktor & Rolf Bugaboo

…de resortcollectie 2013 van het duo nu al bekend is? De collectie heeft een old school Hollywood sfeertje met een vleugje Hare Krishna.

…het typetje van Paul Haenen (Margreet Dolman), ter gelegenheid van haar 30-jarige theaterjubileum, door de mannen helemaal in het nieuw gestoken werd?

…Viktor en Rolf ook buitenlandse celebs als fans hebben? Afgelopen jaar zat Kate Perry frontrow! En in de onderstaande clip draagt ze een van hun creaties.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

…je ook aan de mannen kunt likken? Naja, niet echt natuurlijk. Maar wel als postzegel.

…ze ook een sprookjesboek hebben uitgegeven? Het boek heet Fairy Tales, met daarin twaalf verhaaltjes. Uit de illustraties, die erin staan, blijkt waar ze hun inspiratie vandaan halen.

…de mannen erg bijgelovig zijn? Als ze samen in een vliegtuig stappen, raken ze altijd even elkaars pink aan.

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties