0

Amsterdam – Kate Moss: iedereen kent haar naam, gezicht en niet te vergeten killer body. Ze is misschien wel het bekendste model ever. Door haar mooie looks aan het modemerk Calvin Klein te verbinden werd ze beroemd. Maar wist je ook al dat

…Moss op 14-jarige leeftijd al ontdekt werd als model? Ze liep rond op het New Yorkse vliegveld JFK.

…ze op die leeftijd ook al naakt poseerde? Het leverde haar enorm veel kritiek op, want critici spraken over een vorm van kinderporno.

Kate Moss lang geleden voor een Calvin Klein campagne

…het model bijna haar carrière gedag kon zeggen, omdat ze al coke snuivend betrapt werd? Een aantal merken lieten haar in 2005 acuut vallen, maar ze krabbelde toch snel weer overeind.

…Kate niet alleen als model geliefd is, maar ook als actrice? De bekende Britse komedie Absolutely Fabulous heeft haar een rol aangeboden in hun film and she said YES!

…ze ook haar steentje bij gaat dragen tijdens de Olympische Spelen van dit jaar? Tijdens een show op 12 augustus zal Kate kleding showen van Alexander McQueen en Vivienne Westwood.

Kate Moss in het aprilnummer van de Amerikaanse Vogue

…Moss vereeuwigd is in de vorm van een tattoo op de arm van haar man Jamie Hince, zanger van the Kills? Ah, romantisch!

…het model helemaal fan is van onze eigen Hans Klok? Na het zien van een act tijdens de show van goede vriendin Stella McCartney was ze verkocht.

…je good old Kate ook kunt booken als dj? Dat kost je wel wat, namelijk 300.000 euro per half uur!

Kate Moss op de cover van de Franse Elle

…Kate wel van een lekkere alcoholische versnapering houdt? Volgens ex Pete Doherty belt ze hem regelmatig dronken op.

…La Moss, ondanks dat ze gek is op dun zijn (Kate: ‘Niets smaakt zo lekker als dun zijn’) uit alle macht probeert aan te komen omdat ze graag een kindje met haar huidige man wil?

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties