0

Amsterdam – De heerlijke lente doet ons verlangen naar een hete zomer en een welverdiende vakantie. Al heb je nog geen vakantie geboekt, het kan geen kwaad om alvast te investeren in een bikini.

Bikinimerk SunGoesDown staat voor mixen en combineren naar jouw lichaamsvorm. Ga je voor een printje of voor een effen bikini? Een low cut bottom of een double string, een strapless of een triangel? Zoveel keus, maar hoe weet je dat je de goede kiest?

SunGoesDown is een nieuw bikinimerk van Nederlandse bodem. Ontwerpster en ondernemer Irene Martini gelooft in de kracht van het combineren om je lichaam het best tot zijn recht te laten komen. Want toegegeven, big boobs betekent niet automatisch een big butt. Maar veel bikini’s kun je niet los van elkaar kopen. Een groot probleem voor velen. SunGoesDown biedt de oplossing.

Ontwerpster Irene hecht ook veel waarde aan kwaliteit en verantwoord ondernemen. Zo worden de bikini’s in Europa gemaakt om transportvervuiling te minimaliseren. Ook is de ontwerpster ooggetuige van de goede arbeidsomstandigheden van de fabriek in Macedonië, waar de bikini’s gemaakt worden. Een win-winsituatie dus: jij een mooie bikini, het merk tevreden werknemers én een beter milieu.

De prijzen varieren tussen € 29,95 en € 39,95. De collectie is te koop op de website. Extra fijn: niet goed, geld terug.

www.sungoesdown.net

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties