0

Amsterdam – Veel mannen vinden de borsten van vrouwen wel aantrekkelijk en bekennen daar ook wel eens naar te kijken. Maar wat weten die mannen eigenlijk van onze cupmaten af? En wat weten wij vrouwen zelf van onze cupmaten af?

Annadiva, een webshop voor lingerie en badmode voor vrouwen met een grote cupmaat, onderzocht dit onder ruim 450 mannen en vrouwen en daar kwamen toch wel grappige weetjes uit voort.

- Van de mannen geeft 85 procent aan dat ze de cupmaat van hun vrouw weten. Volgens de vrouwen weet echter maar 56 procent van de mannen de cupmaat.

- Mannen denken dat hun vrouw of vriendin doorgaans in de standaard cupmaten B, C en D vallen. Dat hun partner grotere of kleinere borsten heeft, lijkt veel mannen te ontgaan. Ze schatten hun vrouw relatief weinig als cup A of als cup E of groter in.

- Zowel bij de mannen als de vrouwen is zwart de favoriete kleur lingerie. Bij mannen staat rood op twee. Bij vrouwen is rode lingerie juist helemaal niet populair. Vrouwen kiezen op twee voor wit. Vrouwen hebben ook nog wel enige voorkeur voor een praktische huidkleurige beha. Daar hoeven ze bij hun mannen juist niet mee aan te komen.

- Mannen geven met 94 procent massaal aan inderdaad oog te hebben voor mooie lingerie. 83 Procent van de vrouwen lijkt dat ook inderdaad te merken. Maar toch zo’n 10 procent van de mannen lijkt de boodschap dus niet of niet goed over te brengen.

- Als je vrouwen vraagt hoeveel goede beha’s zij in de kast hebben, komt daar een gemiddelde uit van tussen de vijf en zes beha’s per vrouw. Mannen schatten het aantal ‘goede beha’s’ dat hun vrouw heeft beduidend hoger. Zij komen uit op bijna acht beha’s.

- Opvallend! Van de mannen, mogen hun vrouwen best wel meer uitgeven aan lingerie. De meeste vrouwen vinden hun uitgavenpatroon voor lingerie juist wel prima zo.

- 55 Procent van de mannen zegt hun vrouw wel eens lingerie cadeau te doen. Dat lijken de vrouwen niet allemaal zo te ervaren. Van de vrouwen zegt namelijk maar 32 procent dat ze wel eens lingerie cadeau krijgen.

Op het blog van Annadiva vind je het uitgebreide onderzoek.

www.annadiva.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties