0

Amsterdam – Eindelijk straalt de zon en niet zo’n beetje ook. Het is tropisch warm en dat betekent dat het bikiniseizoen is aangebroken. Maar waar letten we nou allemaal op tijdens de zoektocht naar de perfecte bikini? Fashionchick.nl heeft een enquête gehouden en komt met leuke feitjes.

Zo hebben we al geen zin om een pashokje in te duiken. Vrouwen tussen de 18 en 45 jaar worden namelijk al wanhopig bij de gedachte van slecht licht en niet sluitende paskamergordijnen. De meeste bikini’s worden dan ook online gekocht. En van alle bikini’s is de bandeau de grote favoriet. Hele logische keuze als je bedenkt dat je hier het mooist egaal en streeploos bruin in wordt. De monikini is dan ook de minst favoriete.

Veel geld willen we niet besteden aan een bikini. Zo besteedt 35 procent tussen de 20 à 30 euro en 27 procent tussen de 30 à 50 euro. Wanneer we de perfecte gevonden hebben, willen we deze het liefst gelijk showen op het strand. Als dit niet dicht in de buurt is, kiezen we voor de achtertuin of het zwembad. Om alle fabels over shopverslavingen gelijk de wereld uit te halen, hebben we nog een leuk feitje. Maar liefst 41 procent heeft maar twee bikini’s en 26 procent maar één. Eén op de drie vrouwen heeft ook maar twee bikini’s of meer. Wat nou shopverslaving?

Wil jij je collectie bikini’s aanvullen? Bekijk hieronder dan een paar leuke bikini’s en klik op jouw favoriet om te bestellen.

Wonderland Sweetest Bikini Top voor € 21,95 bij Nelly.com

Morgan Charm Bikini Set Roze voor € 79,95 bij Zalando.nl

Wonderland Free Spirit Top voor € 24,95 bij Nelly.com

Roxy Peace Love Surf Bikini Set Multicolor voor € 65,- bij Zalando.nl

French Connection Stripey Sandy Bikini voor € 87,95 bij Nelly.com

Phax Swimwear Bow Bandeau Bikini Set voor € 124,95 bij Nelly.com

www.fashionchick.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties