0

Amsterdam – De temperatuur blijft stijgen, dus de kleding wordt steeds luchtiger. Dat betekent dat de huid beter beschermd moet worden, maar ook voorbereid moet worden voor een lange zomer.

Met de Total Tan Issue geef je jezelf een gezonde gloed met de nodige beschermende laag. De total Tan Issue bestaat uit een poeder die de wangen een sun kissed glow geeft; een beschermende olie met glamourous glanseffect en een selftanner die de zongebruinde kleur kan verdiepen.

Glam Bronze

De Glam Bronze collectie bestaat uit twee varianten, aangepast aan verschillende huidskleuren en effecten. Zo kunnen de poeders zowel een lichte teint een gezonde uitstraling geven, maar ook een natuurlijke zongebruinde kleur versterken. Handig is dat de poeders ook geschikt zijn als blusher om de gezichtscontouren te shapen, zoals de jukbeenderen.

Sulbime Bronze

Met dit innovatieve product kun je jouw hele lichaam in een handomdraai van een perfect zonnig kleurtje voorzien. De mist wordt door de airbrushverstuiver 100% gelijkmatig over de huid verspreid. Dit zorgt voor een egale dekking en vlekkeloze kleurontwikkeling. De nevelspray textuur zorgt voor een allover bruine kleur, alsof je net een weekje in de zon hebt gelegen. De formule heeft een heerlijk geurtje en laat geen strepen achter.

Sensational Sun Oil

De beschermende olie heeft een intens glanseffect en zorgt voor een optische, contourverfraaiende uitstraling van het lichaam. Het geheim van de perfecte zonneolie formule is de hoge bescherming tegen UV-straling in combinatie met een intens glanseffect. De oliespray voelt niet vet aan en hult de huid in een prachtige subtiele glans, inclusief een heerlijke typische zomerse geur.

www.loreal-paris.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties