0

Amsterdam – Ben je nog op zoek naar een fijn zonneproduct voor de zomer? Dan hebben wij een tip voor je. De zonnecrème van Biodermal beschermt je nog bleke huid tegen de felle zonnestralen. Daarnaast ruikt het goedje heerlijk en past hij met gemak in je strandtas. Ideaal dus als je wat uurtjes op het terras wilt doorbrengen!

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken zijn wij Nederlanders het liefst in de zon te vinden. Helaas is de zon voor je huid niet zo’n feestje! Na ongeveer een kwartier verbrand je huid al wanneer je niet goed ingesmeerd bent. Bepaald geen overbodige luxe dus de tube van Biodermal. Je kunt het product over je make up heen aanbrengen en natuurlijk onder je make up het is net wat jij verwacht van een fijn zonneproduct. De olie is niet zichtbaar en je voelt het ook niet op je huid liggen. Daarnaast beschermt het product je huid tegen pigmentvlekjes en huidveroudering.

Speciaal ter gelegenheid van de Matterende zonnefluïde introductie heeft Biodermal in samenwerking met het label BY-BAR een tasje samengesteld waarin alle favoriete zonneproducten zitten. In juni kun je een pakketje. In juni worden de tasjes verloot onder de twitteraars die Biodermal volgen.

www.biodermal.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties