0

Amsterdam – De zomer van 2011 staat in het teken van kleur. De meest opvallende tint die we tegenkomen is geel. Miu Miu, Marc Jacobs en Prada zijn maar een paar namen die de wereld in het zonnetje willen zetten met deze opvallende kleur.

Geheel tegenover de nude-trend komt daar ineens dat felle geel tevoorschijn. Hoe te dragen? Doe net als Jason Wu en Jonathan Saunders en kies voor subtiele accessoires en details. De gele clutch combineer je met een classy broek en jasje voor een ingetogen stijl. Ook de hoofdaccessoires mogen niet ontbreken: doe bijvoorbeeld een hoed op gezien bij Marc Jacobs. De flaphoed is perfect voor op het strand en downtown loop je ermee rond alsof je net van de catwalk loopt.

Lanvin, Diane von Furstenburg, Miu Miu en Prada gaan juist voor de easy bee look. Met flink wat zwart in het mengpatroon ontstaat er een opvallend contrast. Hoe je het mixt, is aan jou. Streepjes, printjes, patronen: sla je slag. Doe lekker gek zoals Prada en zorg voor een dubbel contrast met groen-zwarte strepen. Of ga voor classy met een zwarte top als Lanvin. Is ‘all out’ meer jouw stijl? Gluur dan bij Alexander Mcqueen, Emilio Pucci en Christian Dior voor de uniform look, helemaal fashion forward.

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties