0

Amsterdam – De bestaande Sun Care lijn van L’Occitane wordt uitgebreid met nieuwe handige producten! De cremes hebben een hoge factor en hebben de Organic Buriti als hoofdingrediënt. Buriti fruit is afkomstig van de Buriti palm die in Brazilië bekend staat als magische “tree of life”! Uit de buriti vrucht is een olie extract gehaald dat beschermt tegen veroudering!

L’Occitane maakt het verschil in zonverzorging want geen van de ‘Do Brasil Sun Care’ producten bevat chemische filters, zink of alcohol. De producten zijn dermatologisch getest en geven je een optimale bescherming tegen UVA en UVB straling!

De zonnecrèmes van L’Occitane zijn ook goed geschikt voor de gevoelige huid. De natuurlijke basis van de producten garandeert je een optimale huidtolerantie en ruiken bovendien ook nog eens super lekker! Veel nieuwe producten verschijnen in handige meeneemverpakkingen die prima in je handtas passen! Zo kun je dus overal lekker zon beschermd voor de dag komen!

De nieuwe producten zijn vanaf juni verkrijgbaar in alle L’Occitane boetieks in de steden Haarlem, Maastricht, Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en Den Haag of check de website: www.loccitane.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties