0

NEW SUMMER DRINK HANA Awatta???Amsterdam – All the way from Europe is er onlangs een nieuw drankje verschenen, genaamd HANA- AWAKA. Het heeft alles in zich om het ‘nieuwe’ zomerdrankje voor dit jaar te worden. De uitstraling van het flesje doet je denken aan een frisse zomer. Gebotteld in een roze flesje ziet het er erg stijlvol en elegant uit. Met een frisse lichtzoete en zachte smaak is dit drankje DE verfrissing op een zomerse dag!

De bedenkers van Hana – Awaka komen niet uit Japan, maar gewoon uit Europa! Zij zijn de specialsiten op het gebied van sake, en vonden het tijd worden om sake ook buiten de japanse restaurants op de kaart te zetten. Hippe restaurants zoals Ivy, Le Marron en Valuas hebben dit drankje al uitgeserveerd.

Nu hoef je niet meteen te reserveren bij één van deze restaurants om dit drankje te kunnen proeven, ook bij supermarkten zoals Jumbo en Dirk II, is HANA-Awaka te koop en ook nog eens voor een leuke prijs van €4,99. Je kan het drankje kopen bij de Jumbo en de Dirk van den Broek.

NEW SUMMER DRINK HANA Awatta???

www.sake.nl

(Len van Oosterhout)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties