0

Sonia RykielAmsterdam – Vanmiddag was de lucht boven de Dam gevuld met ballonnen waaraan honderd H&M giftcards zaten bevestigd. De ballonnenstunt vormt het startsein voor een giftcardactie die tijdens de lancering van de ‘Sonia Rykiel pour H&M’ collectie a.s. zaterdag 20 februari zal plaatsvinden. De eerste 100 klanten in de rij ontvangen die dag een H&M giftcard met een waarde variërend van € 5,- tot € 100,- .

Onder luid applaus fietsten zes modellen op donderdagmiddag met megatrossen ballonnen door de binnenstad van Amsterdam om de aandacht te vestigen op de knitwear collectie van ‘Sonia Rykiel pour H&M’ die zich kenmerkt door de typische Rykiel signatuur met veel strepen, strass-steentjes en uitbundig kleurgebruik. De opvallende equipe trok veel bekijks en er ontstond zelfs een heuse erehaag op het moment dat zij door de Kalverstraat heen gingen. Met zichtbaar enthousiasme reden zij vervolgens op hun fietsen over de keitjes van de Dam om daar uiteindelijk met veel bekijks de ballontrossen met de honderd giftcards op te laten stijgen.
SONIA RYKIEL
Sonia Rykiel

Facts:
Het vervolg van de giftcardactie vindt plaats op zaterdag 20 februari. De eerste 100 klanten in de rij ontvangen een H&M giftcard met een waarde variërend van € 5,- tot € 100,- . Deelnemende winkels: Amsterdam (Kalvertoren), Den Haag (Wagenstraat), Maastricht (Mosae Forum), Utrecht (Hoog Catharijne), Rotterdam (Beursplein). De gelukkige vinder of ontvanger van de giftcard (cadeaubon) kan deze in iedere Nederlandse H&M winkel besteden.

Styling: Roel Schagen ● Fotografie: Marleen Daniels ● Haar: Hester ● Visagie: Irena Ruben

Fietsen: BUB van Batavus – www.batavusbub.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties