0

Amsterdam – Zara is al lange tijd op de goede weg en nu staat de keten weer centraal in het nieuws want sinds gisteren 15 maart hebben ze een nieuw winkelconcept geopend op Fifth Avenue in New York, het is de grootste winkel van Zara wereldwijd.

Een winkel met 3.000 vierkante meter winteroppervlak, energiebesparende technieken en een catwalk, wow!

De nieuwe store met een concept wat de nadruk legt op schoonheid, duidelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid telt drie verdiepingen en er zijn maar liefst 450 mensen werkzaam. Op elke verdieping vind je een gang die dient als catwalk. Hierlangs vind je grote kubussen waarin diverse items uit de collectie gepresenteerd wordt. De houten meubels die je in de grote winkel spot zijn voorzien van een neutrale kleur die doet denken aan linnen of zijde materialen.

Wat bijzonder is, is het milieuvriendelijke aspect. Besparingen door bewegingssensoren die ervoor zorgen dat lege zones in de winkel niet onnodig worden verlicht. Verwarming -en airconditioningsystemen en luchtgordijnen zorgen ervoor dat bij de ingang koude of warme lucht van buiten naar binnen stroomt en de meubels zijn van duurzaam hout.

Benieuwd naar de nieuwe store? Klik hier om deze te bekijken!

www.zara.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties