0

UN store upstairsAmsterdam – ILFN is natuurlijk overal waar mode is, zo ook gister bij de opening van de nieuwe winkel van United Nude. Overrompeld met een heerlijke cocktail keken we onze ogen uit in deze winkel met internationale uitstraling!

De schoenen zijn zeer divers, of je nou op de architectonische tour gaat of juist fashionable tour met een gekke touch alles is in deze winkel te vinden! Kijk verder voor onze favorieten!

Het merk is te koop in 30 winkels in o.a. Londen, New York en nu ook in Amsterdam! In de Spuistraat kan je de prachtige winkel bekijken en natuurlijk ook schoenen shoppen! Kijk voor de gehele collectie op www.unitednude.com of ga even langs de winkel in Amsterdam!
United nudeUnited NudeUnited NudeDe winkel is mede ingericht door de architect Rem Koolhaas, die tevens de eerste schoen van United Nude heeft bedacht. Het hippe merk is voortgekomen uit de liefdesverdriet van de architect. De grote schoenen magnaat Galahad Clark wilde hier iets mee doen. En zie hier.. United Nude!
UN store wall of light
UN store downstairs H
(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties