0

NEW STORE Tag your PackAmsterdam – Eastpak zie je al jaren in het Nederlandse straatbeeld en kennen wij vooral van de schooltassen. Misschien had jij als brugklasser ook wel zo’n mooie gekleurde Eastpak op je rug, volgestamp met boeken.

Vorige week vrijdag waren wij bij de store opening van de nieuwe Eastpak Icon Store in De Negen Straatjes. Een ding was duidelijk, Eastpak is allang niet meer een merk met alleen de oude schooltassen. De nieuwe collecties zagen er uit als echte designer bags. Eastpak heeft dan ook samengewerkt met bekende ontwerpers als Quinze & Milan, Rick Owens, Christopher Shannon en Gaspard Yurkievich.

De Icon Store

De Icon Store

Lekkere hapjes op de toonbank

Lekkere hapjes op de toonbank

Ook heeft Eastpak een streetwear collectie voor mannen en vrouwen. Naast deze collecties vind je in de nieuwe Icon Store de nieuwste Apparel & Packs van Eastpak en de gelimiteerde editie van Eastpak Christopher Shannon. Om de opening nogmaals te vieren is er aanstaande zaterdag, 12 juni, een Tag my Pack sessie in de winkel, waarbij je je eigen Eastpak kan laten customizen.

Net echte designer bags!

Net echte designer bags!

www.eastpak.com

(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties