0

Amsterdam – Nu de winter eraan komt betekent dat dat we winterjassen weer tevoorschijn mogen halen. En als je nog geen winter jas hebt? Geen nood, want gister is namelijk de eerste Nederlandse Woolrich “corner” geopend in de Oger aan de P.C Hooftstraat in Amsterdam.

Woolrich is een international outdoor lifestyle merk die al 180 jaar bestaat en staat bekend om zijn tijdloze en kwalitatief hoogwaardige collecties.
De opening moest natuurlijk op feestelijke wijze gevierd wordend met diverse bekende Nederlanders of course. Op de gastenlijst stonden onder andere Rick Brandsteder, Marly van der Velden, Martijn Krabbé, Jaap Reesema en Hidde van Warmerdam.

In de corner kan je zowel terecht voor de echte klassiekers als voor de stoere jacks, parka’s en zwart-rood geblokte ‘Buffalo Check‘ shirts waar het merk bekend om staat. Naast de uitgebreide mannen collectie die bataat uit stoere overhemden, truien, vesten, mutsen, shawls en pantalons zijn er ook  jacks en mutsen verkrijgbaar voor kinderen en trappelzakken voor baby’s.

Diverse BN'ers bij de opening

Martijn Lusink geeft Rick Brandsteder advies over zijn keuze van de Woolrich parka

Martijn Lusink, Martijn Krabbé, Sander Lusink en Amanda Krabbé in de winkel

www.oger.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties