0

Amsterdam – Ben jij ook zo gek op de lingerie van Hunkemöller? Goed nieuws, want de heerlijke winkel heeft een verfrissende look & feel gekregen en heropent in de Kalverstraat in Amsterdam met een nieuw winkelconcept.

Op zaterdag 20 augustus is de winkel toegankelijk voor het publiek en opent Hunkemöller met een feestje voor haar consumenten. Vanaf 16.00 uur delen Hunkemöller promoteams fortune cookies uit aan het winkelende publiek. De gelukkige shoppers maken kans op mooie prijzen die gelijk ingewisseld kunnen worden in de geheel vernieuwde winkel. Het winkelende publiek wordt deze middag getrakteerd op cocktails, drankjes, make-up tips en een goede beat.

De vernieuwde winkel

De nieuwe Hunkemöller winkel moet eigenlijk een “candy store” voor lingerie worden. Zo heeft de entree van de winkel de uitstraling van een hotel lobby. De nieuwste items worden gepresenteerd als ‘new arrivals’ aan een wand van opgestapelde, open koffers. De presentatietafels lijken op het ontbijtbuffet, maar dan gevuld met “delicious lingerie”. Ook een TV scherm dat non-stop het laatste mode en lingerienieuws toont, ontbreekt niet.

Alle nieuwe BH's op een rijtje

De paskamers zien eruit alsof je een hotelgang in loopt en nodigen uit om de nieuwste items te gaan passen. Om het passen zo leuk mogelijk te maken zijn er “Do not disturb” of “Assistence needed” deurhanger, want in alle rust passen is een must voor lingerie. Er is er zelfs “roomservice” aanwezig. Druk in de paskamer op de bel en het winkelpersoneel gaat voor je op zoek en komt terug met een bell boy trolley vol slipjes en bh’s in de juiste maat.

Super leuke, nieuwe uitstraling

De nieuwe paskamers

Wij zijn heel erg benieuwd naar de nieuwe winkel in Amsterdam! Ga jij een kijkje nemen?

www.hunkemoller.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties