0

Catwalk in de regenAmsterdam – Afgelopen vrijdag kwam tout Amsterdam samen in de 9 straatjes bij de feestelijke winkelopening van MOSCOW. Marlies Otten, eigenaresse van het agentschap Pure Brands opende daar samen met modejournalisten, fotografen, onze party girl Karlijn off course en MOSCOW-fans haar eerste winkel!

Een energieke openlucht modeshow (helaas in de regen) gaven het publiek de eerste indruk van wat er in de winkel hangt. Een echte aanwinst voor de gezellige 9 straatjes, want in deze sfeervolle winkel worden klanten omringd door speciaal geselecteerde merken, waaronder Moscow, persoonlijk advies van eigenaresse Marlies Otten en heerlijke cappuccino’s. Na vieren en tijdens ‘Evening shopping’ is er Prosecco, want zoals Marlies zelf zegt: ‘Bubbles en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’. En daar hebben we tijdens de opening dan ook maar met een glaasje Prosecco in de hand op geproost!

Het merk MOSCOW bewijst al enige tijd een zeer populair kledingmerk te zijn in de Nederlandse fashionscene. En nu dus te koop in onze eigen 9 straatjes! Het merk biedt een hoge draagcomfort, kwalitatieve zachte stoffen en een perfecte pasvorm in zachte aarde- en pasteltinten.

Het concept ‘Evening shopping’ maakt het mogelijk om na sluitingstijd in een ontspannen sfeer met een klein groepje vriendinnen te shoppen! Speciaal voor de carrièrevrouw die overdag werkt, maar toch hip voor de dag wil komen, en gezellig wil shoppen met haar vriendinnen! Vanaf 15 mei is de winkel officieel geopend met de volledige collectie van MOSCOW evenals de merken: Breaz, Uggs, Margrit Brandt, Modstrum, Tigelhill en Global Funk. Nieuwsgierig geworden? Ga dan een kijkje nemen in de 9 straatjes, Runstraat 8 in Amsterdam!

Catwalk in de regen

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties