0

Amsterdam – Naast nieuwe winkels in Los Angeles en Hong Kong mag G-star nu ook Cannes aan de lijst toevoegen. Tijdens het 65e filmfestival in Cannes werd de nieuwe winkel geopend. Een beter moment hadden ze ook niet kunnen uitkiezen.

Nu wemelt het namelijk nog van de celebs in Cannes. Het was een speciale winkelopening waar live optredens, kunst, muziek en veel denim te zien was. Naast de opening werden ook gelijk het nieuwe campagne gezichten geshowd. Het is niet niks als je model voor G-Star mag staan. Eerder stonden Liv Tyler en Gemma Arterton al model en op dit moment is het de Franse actrice Clemence Poesy. Voor de komende campagne wordt het de Amerikaanse acteur Caleb Landry Jones. Samen met de Engelse sing-songwriter Anna Calvi opende hij de winkel. Hierbij waren veel Franse celebs aanwezig zoals onder andere Lou Lesage, Beatrice Rosen, Delphine Chaneac en Shirley Bousquet. Misschien voor ons niet heel bekend maar dat kan nog komen.

De roodharige hottie Caleb wordt het gezicht voor de nieuwe a/w ’12 campagne. De campagne is geschoten met vrouwelijke modellen. Wie dit zijn, wordt pas bekend gemaakt op de Bread and Butter Berlin beurs op 4 juli 2012. Misschien is het wel samen met beauty Anna Calvi. De campagne is natuurlijk geschoten door huisfotograaf Anton Corbijn.

Ook werd tijdens de opening het Denim Museum geopend met daarin de RAW Art Series, verzamelobjecten van handgemaakt denimkunst. Ook was er een catwalk waar een Pop-up show werd gehouden van live interactie op miniatuurschaal.

Bekijk de video en foto hieronder, van de G-Star opening in Cannes en het nieuwe campagne model.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Caleb Landry Jones, het nieuwe campagne gezicht van G-Star Raw

www.g-star.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties