0

Acne StudioAmsterdam – Volgende maand komt Acne Studio met een nieuwe store in de hippe 9-straatjes. Perfecte locatie dus voor het innovatieve Zweedse merk. Acne Studio Amsterdam is ontworpen door architect Andreas Fornell en ademt de sfeer van een studio: een ruimte voor inspiratie en creativiteit. Bart de Groot, eigenaar van de Cowboys to Catwalk en Fred Perry winkel in Amsterdam, is de franchisenemer en zal samen met Acne twee tot drie winkels openen in de komende jaren.

Het Zweedse Acne begon in 1996 als creatief collectief. Het doel was om te werken vanuit design en communicatie en de lancering van eigen Acne producten. Elk lid van het Zweedse collectief werkt onafhankelijk vanuit zijn eigen creatieve vakgebied. Een jaar na de lancering van het creatieve collectief, produceerde Acne in 1997 honderd raw denim jeans met rode stiksels die gedistribueerd werden naar vrienden en familie. De jeans waren ongekend populair en al snel kochten verschillende vooraanstaande winkels het de jeans in!

De Acne collectie is een fusie tussen jeans en mode. Het label combineert een innovatieve jeans stijl met een uitgebalanceerde mode voor mannen en vrouwen, variërend van basic katoenen T-shirts tot goed gesneden jassen, luxe accessoires en schoenen! De nadruk in de collectie ligt op kwaliteit, materiaal, design, comfort en duurzaamheid.

Wil je meer zien of weten? Kijk dan op: www.acnestudios.com

Acne StudioAcne Studio

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties