0

Amsterdam – Heb jij dat nou ook altijd? Je bent aan het winkelen, aan je armen bungelt menig tas, het is ontzettend druk in de winkelstraat en dan moet je ook nog eens plassen. Ben jij ook er ook zo eentje (ik in ieder geval wel..) dan heb ik voor jou de oplossing gevonden: dé plaswinkel!

Je vindt hem in de Amsterdamse Kalverstraat. 2theloo is er om mensen in (plas)nood te helpen. Je wilt immers niet op zoek gaan naar een hotel om daar naar het toilet te gaan. Of een warenhuis zoeken waar je voor 50 cent een plasje kunt doen (voor je hem gevonden hebt, is het al te laat). De plaswinkel biedt uitkomst. Naast plassen kun je er ook tampons en luiers kopen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt bij een bezoek aan het toilet.

Het idee voor de eerste plaswinkel in Nederland kwam van ondernemer Eric Treurniet (toepasselijke naam). Tijdens een vakantie in Brugge had zijn dochtertje hoge nood: ”In een winkel mag je vaak geen gebruikmaken van het toilet. En als je geen gast van een hotel bent, voel je je toch een beetje gegeneerd om daar gebruik te maken van de faciliteiten.”

Na de opening in de Kalverstraat volgen er nog tien tot vijftien winkels in de rest van Nederland. Daarna volgen andere Europese landen. Ik zeg: een gat in de markt!

Zou jij er een plasje wagen?

www.2theloo.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties