0

SaleAmsterdam – Puilt je kast uit van de kleding, wil je je mooie kleding niet wegdoen of weggeven?

Verkoop je kleding dan tijdens de Spring Closet Sale!

Komt dit je bekend voor?
- Je ziet tijdens de SALE alleen maar afgeprijsde kledingstukken, koopt iets, komt thuis en denkt dan: ´mmm, in de winkel vond ik ´m veel leuker’. Vervolgens blijft het kledingstuk in je kast hangen en draag je het nooit meer.
-  Je hebt een kledingstuk in je kast hangen waarvan je denkt dat je het OOIT gaat dragen, maar die OOIT komt er nooit meer van.
- Je hebt een tijdje een ongedragen kledingstuk in je kast hangen en het heeft best duur gekost. Om die reden wil je het niet weggeven en blijft het maar in je kast hangen.
- Je bent aangekomen of afgevallen en hoopt ooit nog  je oude gewicht terug te krijgen, zodat je dat ene kledingstuk weer aan kan doen.Die tijd is nog niet aangebroken en het blijft jarenlang in je kast hangen.

Kun je 1 of alle vragen met ´Ja´ beantwoorden, dan ben je bij de Spring Closet Sale aan het juiste adres!

Veel vrouwen hebben een overvloed aan schoenen, kleding, tassen en accessoires en weten vaak niet wat ze met al die spullen aan moeten. Natuurlijk kan je wachten tot Koninginnedag 2010 en alles voor € 0,50 cent verkopen of het weggeven aan een vriendin, maar dat is toch hartstikke zonde? Maak wat ruimte in je kast en verkoop je kleding tijdens de Spring Closet Sale! Verdien wat aan het verkopen van je kleding waar je ook iets voor hebt uitgegeven. Daarnaast kan je ook weer leuke kledingstukken inslaan bij andere kraampjes.

Kan je je kast echt niet meer dicht doen, dan is het echt tijd om een kraampje huren!! Je kan een kraampje huren door een mailtje te sturen naar [email protected]

See u @ the Spring Closet Sale!!!

Wanneer: zondag 28 juni 2009 van 12.00 tot 18.00
Waar: Mirrorcentre, Ter Gouwstraat 3 Amsterdam
(vlakbij het Muiderpoort station)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties