0

Amsterdam – Terwijl de rest van de originele supermodellen druk bezig is met kinderen opvoeden en kledinglijnen lanceren, blijft Naomi Campbell maar druk als model.

Slechts een paar dagen na de show van Roberto Cavalli in Milaan, waar Naomi meeliep op de catwalk, verscheen het 41-jarige model in V magazine, in een shoot die een eerbetoon geeft aan het legendarische pop diva Tina Turner.

Deze shoot past niet helemaal bij het maart nummer van V magazine, dat voor de rest vooral veel uit sport bestaat. Maar Naomi kruipt vol overtuiging in de huid van de popdiva en ziet er prachtig uit in de zwart-wit foto’s geschoten door Daniele Duella and Iango Henzi. Gestyld door Joanne Blades, staat miss Campbell in een rock ‘n roll pose in couture van onder andere Marc Jacobs, Ralph Lauren, Bluemarine en Versace.

Net als Turner, heeft Naomi Campbell een lichaam waar menig sportschoolbezoeker jaloers op is. Zo gooit het model haar benen hoog in de lucht, zwaait met haar armen en danst als een echte private dancer. Naomi heeft al eerder haar beautygeheimen onthult. Zo vertelde ze bij Oprah in 2009 dat ze regelmatig een dieet volgt met een cocktail van maple siroop, cayenne pepper, citroensap en water.

Bekijk hieronder de foto’s van de shoot.

www.vmagazine.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties