0

Amsterdam – Na hun jongere zusje Kylie te hebben aangemoedigd tijdens het lopen van haar eerste modeshow, konden Kim Kardashian en zus Kourtney het natuurlijk niet maken om niet op te dagen bij de show van hun andere zusje.

Kim en Kourtney waren op stap in New York om een goeie ouderwetse girls night out the beleven en natuurlijk zagen de twee dames er erg glamourous uit.

Kim droeg een uitgesneden zilveren glitter mini jurk die haar rondingen goed deed. Kourtney ging voor een iets meer ‘ingetogen’ look door in een zwart en groene lederen mini jurk te verschijnen. Beide dames droegen natuurlijk killer heels, hoe kan het ook anders?

Samen met vriendinnen gingen de zussen naar de avondshow van Sherri Hill in het Lincoln Centre, waar Kim en Kourtney’s jongere zuster Kendall Jenner in liep als model. Naast het gezicht te zijn van Sherri Hill liet Kendall zien dat ze ook haar mannetje weet te staan op de runway. In een kort wit fringed jurkje, die haar lange benen goed recht deden, gaf de 15-jarige (!) de andere modellen het voor het nakijken.

Kim en Kourtney waren eerder deze week al aanwezig bij andere shows, waaronder die van Vera Wang, Rachel Roy en de show van Avril Lavigne, waar hun andere zusje Kylie in liep.

Bekijk hier de foto’s van de show en laat ons weten wat je van zowel Kendall, Kim als Kourtney vindt!

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties