0

Amsterdam – Het wereldberoemde programma America’s Next Top Model krijgt vaak celebs over de vloer die een dagje als gast-jury meedoen. Maar dit keer kreeg de reality show een bezoekje van niet één maar drie dames: de Kardashians zusjes, beter bekend als de “Queens of reality TV”.

Kim, Kourtney en Khloe bewezen dat ze meer konden dan alleen op tv verschijnen en het ontwerpen van kleding. De gezusters lieten zien dat ze kennelijk ook uitstekend jurywerk konden afleveren, terwijl ze toekeken hoe de dames uit het zeventiende seizoen van ANTM in hun kleding over de catwalk in Santa Monica liepen.

De winnares van de opdracht zou een complete outfit van de Kardashian Kollection winnen, die in Amerika wordt verkocht bij kledinggigant Sears. Een prijs die de modellen allemaal enorm waardeerden, zo vertelden zij hoe blij en enthousiast ze waren met de komst van de Kardashian zusters.  Het kiezen van een winnares ging ze alleen iets moeilijker af, na lang te hebben nagedacht kwamen ze tot de conclusie dat ze niet er niet één winnares was, maar twee. Namelijk Lisa D’Amato en Bre Scullark, die beiden dus een complete outfit aan hun kasten mochten toevoegen.

De zusters en "zelf-benoemd catwalk queen" Miss J. Alexander

Even een aankondiging voordat de modellen opkomen natuurlijk

Wat vind jij van het bezoek van de gezusters Kardashian aan de show?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties