0

Amsterdam – Kendall Jenner heeft in de loop van de jaren kunnen kijken naar oudere zusters Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en het ziet er naar uit dat de dames enorm trots kunnen zijn op hun kleine zusje.

Kendall, die pas 15 jaar oud is, schittert in een zilveren met pailletjes bezaaide jurk die een open rug had voor haar photoshoot voor het kledingmerk Sherri Hil. Dit label verkoopt onder andere gala- en missverkiezingsjurken. De jurk doet ons denken aan de jurk van KaufmanFranco die oudere zus Kim tijdens de MTV Video Music Awards droeg. Met een bos vol krullen en mooi aangezette smokey eyes zag de op één na jongste dochter van de Kardashian-Jenner familie er wel erg sexy uit.

Daarnaast showde Kendall een meer schattige kant van zichzelf door te poseren in een wit, kanten jurkje met een roze strik. Als gezicht van het merk staat Kendall op de voorpagina van de site, waar ze nog meer jurken showt.

Het tiener model postte vandaag de foto’s van haar shoot op haar blog, die ze sinds kort met jongere zusje Kylie runt. Haar modellencarrière mag dan up and running zijn, maar Kendall is en blijft natuurlijk ook een gewoon naar schoolgaand meisje die van cheerleaden houdt. Eentje die tussendoor bij E! News langs wipt om ‘even gezellig een praatje te maken’ natuurlijk.

Bekijk alle foto’s van Kendall hier! Vind jij dat ze er veel te sexy uitziet voor haar leeftijd?

www.sherrihill.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties