0

Amsterdam – Lady Gaga blijft de modewereld bezig houden. Tijdens de Much Music Video Awards in Tornoto verscheen de zangeres met een pruik met lang blauw haar. Misschien heb je de kiekjes al meegekregen van Gaga met dezelfde pruik in haar limo.

Nu showde ze haar nieuwe hairdo tijdens een optreden. Terwijl ze –hoe toepasselijk- het nummer Hair zong tijdens de awards viel naast haar blauwe pruik ook iets anders op. De popdiva had blauw haar onder haar oksels.

Niet slechts een paar bescheiden stoppeltjes, maar heuse bosjes okselhaar verschenen toen ze haar armen in de lucht deed. Als je dit al heftig vindt, heb je het mis. Onder het optreden deed Gaga de pruik af en had ze geen haar meer over. Ze leek kaal, ook al vermoeden wij dat het een huidskleurig kapje was.

Gaga heeft in ieder geval weer flink de aandacht getrokken met haar optreden. Blijkbaar wordt het haar wel in dank afgenomen. De zangeres scoorde de bekendste award binnen tijdens het event voor haar beste video met haar nummer Judas.

Het kan allemaal niet gek genoeg voor Miss Gaga. Blauw okselhaar, blauwe haren... Wij vragen ons af: What's next?

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties