0

Amsterdam – Elizabeth Olsen spotten we op de rode loper van het Film Festival in Cannes. ‘Lizzie’ – zoals men haar liefkozend noemt – greep de kans aan om kledinglijn The Row van haar twee zussen Ashley en Mary-Kate te promoten.

Elizabeth kwam in eerste instantie om haar nieuwe film ‘Martha Marcy May Marlene’ te promoten maar dat deed ze ook met  The Row. Overdag was Elizabeth te zien in een witte jurk, ‘s avond verruilde ze deze voor een zwart exemplaar met sexy, hoge split.

Elizabeth in een witte jurk van The Row

Lizzie in een zwarte jurk van Mary-Kate en Ashley

Voor als je benieuwd bent naar de nieuwe film van Lizzie Olsen: ‘Martha Marcy May Marlene’ is een vrij donkere film. Martha ontsnapt aan een gewelddadige sekte waarna ze besluit bij haar oudere zus en haar man in te gaan wonen. Martha probeert zich aan te passen aan de levensstijl van haar zus maar dit lukt niet goed. Ze blijft achtervolgd worden door pijnlijke herinneringen en ernstige paniekaanvallen. Martha komt in een isolement terecht. Klinkt als een heavy film. Totaal iets anders dan de vrolijke films van haar twee zussen.

www.festival-cannes.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties