0

Amsterdam – Na haar afwezigheid van de Engelse social scene, wat te maken kan hebben met haar ietwat lullige ontslag bij de Amerikaanse variant van X Factor, maakte Cheryl Cole gisteren een comeback. En hoe!

De Girls Aloud zangeres en voormalig jurylid gaf iedereen het nakijken toen ze op de rode loper verscheen tijdens de Pride of Birtain Awards. Cheryl zag er enorm glamourous uit in een zachtroze jurk van Victoria Beckham. In plaats van haar standaard ‘Girls Aloud look’, waarbij haar bruine lokken en mini rokjes centraal stonden, zag ze er dit keer totaal anders uit.

Zo verruilde ze haar bruine haar voor een diepblonde coupe  en ging ze voor  een lange bob in plaats van haar gebruikelijke ‘huge hair’. En niet te vergeten: een jurk die zowaar de grond raakte.

Voor velen kwam het als een verrassing dat de zangeres een creatie van Victoria Beckham droeg. Dit kwam door een uitspraak die Cheryl in 2009 deed tijdens een interview, volgens haar zouden de jurken van Victoria voor ‘oudere vrouwen’ zijn geweest en ‘niet iets wat Girls Aloud zou dragen’. Kennelijk hebben de afgelopen drie jaar haar wat wijsheid gebracht en realiseert ze zich dat ze op 28-jarige leeftijd ‘oud genoeg’ is om de jurken van Victoria te dragen.

Hoe dan ook, de zangeres ziet er stunning uit!

Bekijk hier de foto’s van Cheryl en laat ons weten wat je van de outfit vindt!

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties