0

Amsterdam – Er is één vrouw die iedereen kan inspireren. We hebben het over supermodel Daphne Selfe die op 83-jarige leeftijd nog steeds werkzaam is als supermodel.

De bejaarde dame heeft een uiterlijk waar menigeen op jaloers kan zijn. Ja, ze heeft grijs haar en rimpels maar haar schoonheid blijft te zien. In een interview met The Daily Mail praat ze over haar carrière, het ouder worden en wat ze vindt van de modellen van nu.

Zo vertelt ze dat ze tegenwoordig meer werk heeft dan vroeger. Dit heeft te maken met het babyvet dat ze verloren is. Daardoor zijn in haar gezicht haar junkbeenderen beter te zien en wordt ze meer gevraagd voor high fashion. Ook snapt ze niet waarom iedereen zich druk maakt over ouder worden. Het hoort erbij en niemand wordt er lelijker door. Zij bekijkt het alleen maar van de positieve kant.

Ze vindt de modellen van nu hartstikke lief. Ze zeggen allemaal dat ze eruit willen zien als haar. Wel ziet ze verschil tussen toen en nu. De meiden van nu, kijken niet in de spiegel en zien er onverzorgder uit. Zelf zorgde ze er toen ze jong was altijd voor dat ze een paar mooie eyecatchers bij zich had zoals een hoed en een matchende tas en schoenen.

En op de vraag hoe ze er zo goed uit blijft zien, antwoordt ze heel simpel dat ze goede genen heeft. Haar moeder zag er op die leeftijd ook nog goed uit. Ze moet dan ook niks hebben van allerlei cremès.

Wat vinden jullie van deze 83-jarige beauty?

Daphne Selfe staat samen met een mannelijk model. Op wie moeten we meer jaloers zijn?

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties