0

Vero ModaAmsterdam – Het Vero Moda design team heeft voor de autumn 09 collectie inspiratie gehaald uit de wereld van de architectuur: dus veel laagjes, stroken en nieuwe silhouetten en vormen. Door de gestructureerde silhouetten en strakke belijningen zien een een chique look dit najaar.

De jaren ’80 hebben ook hier een duidelijke stempel op de collectie gedrukt en zien we weer sterke taille, mouwen en schouders. Door lichte, transparante materialen en kant laat Vero Moda een zacht en tegelijkertijd krachtig beeld zien. Origineel zijn de Ausbrenner bewerkingen en glanzende coatings, en we zien verschillende dieren- en kantprints.

Het materiaalgebruik loopt van zware stoffen als tweed, wol en leer tot lichte stoffen zijde, zachte katoen en viscose. Koele winterpastelkleuren als blauw, paars en groen gemixt met verschillende kleuren grijs maken de kleuren in de Urban Feminine collectie.

De Vero Moda Urban Jeans collectie laat een clean cut versie zien van de grunge trend uit de jaren 90; neo grunge! Zwart is nog altijd de basis van de collectie maar is aangevuld met kleurvolle details en dat geeft deze trend een eigen twist. Door het gebruik van zachte materialen en speciale wassingen geeft de collectie je een vintage look.

Lekker warm, en stylisch verantwoordt zien we veel oversized vesten, multicolour breisels en geruite wollen jacks. Dit samen met geprinte t-shirts en zwarte jeans maken we de neo grudge look compleet!

www.veromoda.com

Vero ModaVero ModaVero Moda

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties