0

SantoniAmsterdam – Bij het Italiaanse schoenenmerk Santoni denk je misschien aan de nette heren schoenen? Maar de Santoni dames collectie is beter dan ooit! Met de herfst/winter 09 collectie komt Santoni met drie verschillende lijnen: Rose collection, Classic en Club.

In de Rose collection zie je de echte pronkstukken uit de collectie van Santoni. De schoenen zijn origineel, gedurfd en met de hand gemaakt! De collectie is in gelimiteerde oplage gemaakt en met het mooiste leer vervaardigd, zo is er bijvoorbeeld hert, rog en krokodil gebruikt. Prachtige schoenen met mooi kleurgebruik die perfecte luxe uitstralen.

De Classic lijn van Santoni is waar de naam je al aan doet denken, wat klassieker. Een mooie elegante collectie wat we van Santoni gewend zijn. In deze lijn vindt je mooie leren laarzen t/m lieshoogte! Pumps en schoenen in felle lakkleuren geven deze collectie wat extra pit!

De derde lijn is de Club lijn een wat sportievere lijn, met allure en elegantie. Sneakers met glimmende oppervlakken en natuurlijk van perfect leer!

I Love Fashion News Favorites:

SantoniSantoniSantoniSantoni
www.santonishoes.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties