0

Samsøe & SamsøeAmsterdam – Voor de nieuwe heren- en dameslijn laat Samsøe & Samsøe zich dit najaar inspireren door vier verschillende thema’s: New York in de jaren ‘80, The Little Woodsman, de jaren ’40 en Indochina! Door de uiteenlopende inspiratiebronnen is de Samsøe & Samsøe wintercollectie ‘a suitcase for any occasion’.

Denk aan New York in de 80ties, het straatbeeld van toen is een van de thema’s waar Samsøe & Samsøe zich dit najaar door heeft laten inspireren. Too cool for school polo’s, college cardigans, gekleurde jeans en warme down jackets zijn deze collectie in een nieuw fashionable jasje gestoken. Voor de Samsøe & Samsøe vrouw zijn er opvallende   leather items zoals strapless jurkjes afgewerkt met grove rits accenten!

Het tweede thema van de najaarscollectie van Samsøe & Samsøe is geïnspireerd door het vertrouwelijke gevoel van de outdoorlife van vroeger. Voor de casual comfy look presenteert het Deense label stoere folklore knitwear in heldere kleuren, afgewerkt met grote knopen, houtje-touwtje sluitingen en leren details. Ook traditionele flanellen houthakkersblouses behoren tot het The Little Woodsman outdoor thema.
Samsoe Women
Het jaren ‘40 thema zorgt voor een subtiele klassieke feeling binnen de collectie. Het typische jaren ’40 gevoel laat Samsøe & Samsøe terugkomen in army looks gemixt met kabelknits, college bomberjassen met terry towelling letters, uitgevoerd in sobere kleuren die refereren aan deze periode.
Samsoe Men
Met Indochina waant Samsøe & Samsøe zich in het oosten, waar kalme zachte water tinten, luchtige materialen, zoals linnen, en losvallende outfits de Asian look compleet maken. Het oostelijke ambacht waarbij papier in patronen wordt geknipt vormt de inspiratiebron voor de superfijne prints die deze collectie zo bijzonder maken.

Kijk voor meer info op www.samsoeshop.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties