0

PicardAmsterdam – Picard staat al decennia bekend als een kwaliteitsmerk dat met haar tijd meegaat. Het tassenmerk komt dit seizoen wederom met een brede collectie met voor iedere gelegenheid een tas. Kortom voor ieder wat wils!

Voor een stijlvol avondje uit biedt de nieuwe collectie van Picard gala twee modellen. Zo kan je kiezen voor een fashionable clutch of de classy evening bag met schakelketting uitgevoerd in fabulous satijn en bewerkt met strassteentjes.
Picard
Drukke baan? Veel onhandig gesjouw met je laptop?  Picard schiet je te hulp met een collectie laptoptassen en koffers die er niet alleen geweldig uitzien, maar bovendien ook nog eens erg handig zijn!
PicardEen dagje shoppen? Dat vraagt om een ruime tas! Speciaal voor alle shopaholics is er een heerlijke reeks shoppers. Kies voor de altijd goede kleuren zoals cognac, zwart, café en antraciet of ga juist voor opvallend en kies voor flamboyant rood, zilver en violet. De materialen variëren van kalfs-, koe-, geiten-, en buffelleer tot velours en high-tech stoffen. Één  ding hebben al deze heerlijke tassen gemeen; Ruimte, heel veel ruimte. We love it!
Picard
Kijk voor meer informatie over de collectie op www.eurofox.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties