0

Filipa K Filipa K Amsterdam – De Filippa K Fall Winter 2009 vrouwencollectie is duidelijk geïnspireerd op het Verre Oosten. Een jongensachtige look die uit veel laagjes bestaat, laat traditioneel India zien in combinatie met losvallende broeken, tuniekjes en korte jasjes staan voor een frisse, moderne en comfortabele look!
De meer sensuele sari invloeden met zacht gedrapeerde stoffen, kleurrijke prints en decoratieve details geven speelsheid en vrouwelijkheid aan deze collectie.

Een opvallend silhouet dit seizoen is de nieuwe “tulip” cocoon style cut die de verschillende looks een ‘structured’ effect geeft. Dit zie je in flanellen broekjes, korte puffball rokjes en zelfs bij de lange jersey strapless jurken. Een belangrijk item dit najaar is de Filippa K versie van de Indiase ‘jodphur’ broek, elegant en toch super comfortabel!
Filipa KDe tops en jurken in glanzende en matte jersey ogen relaxt en decoratief door plooien, ruches en vouwen. Dit seizoen is mohair een van de belangrijkste breisels. Het past perfect bij het elegante etnische gevoel van deze winter- collectie. Met Filippa K ga je dus een aangename winter tegemoet!

www.filippa-k.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties