0

BulaggiAmsterdam – “Geniet van het leven!”  dat is het nieuwe thema van de nieuwste collectie tassen van Bulaggi zomer 2010. BULAGGI ® ‘s nieuwe Lente | Zomer 2010 collectie ademt optimisme. Het weerspiegelt durf, uitbundige vrolijkheid, in combinatie met mooie tassen, authenticiteit en de schoonheid van de kleine pleziertjes die het leven kan bevatten.

BULAGGI ® heeft verschillende nieuwe trends opgenomen in de nieuwe lente/zomer collectie van 2010, de thema’s: Romance & Nostalgia, Black & White en de kleurrijke Leisure Tassen collectie (voorheen strandtassen),en Party Bags krijgen in deze collectie extra veel aandacht. Omdat BULAGGI dit jaar haar 40e verjaardag viert, heeft ze 2 speciale jubileum tassen ontworpen. Deze speciale jubileum editie uit zich in de vorm van een citybag met sjaal, en een vrolijke vrijetijdstas met bijpassende pareo. De inzameling op de internationale beurzen zal binnenkort plaatsvinden.

BulaggiDe BULAGGI ® S | S 2010 collectie is een veelzijdige mix van materialen, vormen en kleuren, met unieke eigenschappen. De materialen variëren van stevig leer tot zacht fluweel.Wat de kleuren betreft mag alles dit seizoen, niet alleen ingetogen (UNI)-kleuren zoals “zachte pastels, poeder tinten en natuurlijke tinten, maar ook uitbundig, kleuren en multi -gekleurde modellen zijn opgenomen in de collectie. Een vrolijk hoogtepunt van de collectie is de lappen tas hierin worden verschillende materialen en kleuren verwerkt. De ontwerpen zijn speels en uiten zich in een verrassend en fantasierijk geheel. Bulaggi’s nieuwe collectie bevat vele unieke functies. Sommige tassen zijn versierd met een mooie gesp, een riem of een bloem.De collectie omvat ook ludieke poppen, leuke bandjes, Lacy franje, bellflowers en kralen”
BulaggiBulaggi was al bekend om zijn exclusieve collectie van strand tassen. Deze zijn speciaal ontworpen voor Bulaggi en absoluut uniek. Ze zijn veel te mooi om uitsluitend te worden gebruikt voor het strand. Het is dus hoog tijd voor een nieuwe naam: Vrijetijdstassen.Nogmaals, de nieuwe collectie is super vrouwelijk en versierd met prachtige prints, kant, kralen, poppen of een vrolijk lint. Al deze decoraties maken hen bijzonder aantrekkelijk. Fijne bijkomstigheid is dat de tassen ook in groot formaat verkrijgbaar zijn. Handig en elegant, wat willen we nog meer!

www.bulaggi.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties