0

Amsterdam – We zitten nu nog in tropische sferen maar de modeketens presenteren al hun wintercollectie. De oplettende Instagram lovers hebben al de nieuwe collectie van H&M voorbij zien komen. Gister was het de beurt aan New Look en het zag er veelbelovend uit.

We zijn allemaal gek op het merk, het is namelijk jong, fashionable en goedkoop. In de collectie zijn de drie thema’s spellbound, get carter en kaleidofolk opgenomen en zo is er voor iedereen iets. De items uit het spellbound thema zijn voor de tough girls. Er zitten veel donkere bloemenprints, leer, faux fur, studs en dierenprints in verwerkt.

Ga je toch liever voor de meer vrouwelijke look, dan moet je items uit de get carter lijn kiezen. Deze zijn geïnspireerd op de jaren ’60 en bestaan uit veel contrasterende kleuren, oversized jassen, pencil skirts, minirokjes en taps toelopende broeken.

Zijn beide stijlen niks voor jou, dan zijn er nog de items uit de kaleidofolk lijn. Deze bestaan uit vrolijke en gezellige stoffen en zorgen voor een gypsy uitstraling. In de items zit veel kleur.

We houden jullie niet langer in spanning en laten de collectie nu aan jullie zien. Bekijk hieronder de eerste items uit de New Look wintercollectie 2012.

Blue and Black Circel Print Jumper voor € 39,99

Burgandy Jumper with Black Cross voor € 32,99

Black Leggings voor € 29,99

Elastic Bow Belt voor € 8,99

Black Studded Bag voor € 54,99

Neon Scoop Neck Jumper voor € 24,99

Navajo Print Jumper voor € 24,99

Pink Earmuffs voor € 6,99

Pair Feather Earings voor € 4,99

Cream Jumper with Black Tassle Detail voor € 32,99

Grey Jumper with Studded Cross voor € 39,99

Beaded Gold Collar voor € 12,99

Gold Skeleton RIng voor € 4,99

Houndstooth Jumper voor € 24,99

Chain Strap Bag voor € 24,99

Cream Beaded Collar voor € 15,99

Spike Earrings voor € 9,99

www.newlook.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties