0

Amsterdam – Hoewel het niet erg bekend is, hebben ook veel volwassenen last van acne. Deze vorm van acne is anders dan die bij jongeren, en deze vorm heeft dus ook een andere behandeling nodig. Daarvoor is er Effaclar K van La Roche-Posay op de markt gebracht.

Acne wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Het kan aan de hormoonhuishouding liggen, een overmatige productie van dode huidcellen of aan een overmatige groei van bacteriën. Bij volwassenen zijn het vooral vrouwen die nog last kunnen hebben van onzuiverheden. Dan denk je die tijd te hebben gehad in je puberteit, komt het nog eens terug… Stress speelt ook een grote rol bij de vorming van onzuiverheden. Vrouwen stressen over het algemeen sneller dan mannen… Misschien heeft dat er mee te maken?

Iniedergeval hebben wij de oplossing voor je gevonden. Effaclar K gaat terugkering van onzuiverheden tegen en het reguleert de opstapeling van dode huidcellen. De crème is uiterst geschikt voor de gevoelige huid. Het product is verkrijgbaar als crème, schuimende gel, diep reinigende mouse en als moisturizer.

Wat ook een mooi bijkomend voordeel is, is dat het niet alleen onzuiverheden tegengaat maar ook rimpels. Twee vliegen in een klap dus! Klinkt ideaal.

www.laroche-posay.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties