0

Amsterdam – Het is officieel lente en wij van ILBN hebben genoten van de eerste zonnestralen. Maar we waren wel beschermd tegen de zon: niemand zit te wachten op een roodverbrande huid of de nog veel ergere gevolgen daarvan: huidkanker.

Om je optimaal te beschermen in het zonnetje biedt Garnier Ambre Solair een uitgebreid assortiment zonnebrandspullen. Nieuw is de zonneolie met factor 30. Olie laat je huid prachtig glimmen en benadrukt je bruine kleur en nu beschermt het je ook nog eens tegen de zon. De speciale Resisto Kids Zonnemelk beschermt de huid van je kleintjes met factor 50+, waardoor ze heerlijk kunnen spelen op het strand en in de zee.

Na een mooie dag aan de kust verzorg en bescherm je je bruine kleur met de aftersun milk of spray met aloë vera. Om je kleurtje wat langer te behouden kan je ook kiezen voor de tube aftersum met selftan: door de kleine hoeveelheid zelfbruiner in dit product blijft je kleur nog langer zichtbaar. Wij verheugen ons nu al op lange dagen op het strand en fladderende witte jurkjes om onze bruine benen.

De producten van Garnier Ambre Solair koop je bij de drogist.

www.garnier.com

(Linda Canter)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties