0

Amsterdam – Met de zomer in aantocht attenderen wij jou op het feit dat je huid goed beschermd moet blijven. En doe dat niet alleen wanneer je je in tropische oorden begeeft. Het is minstens zo belangrijk om je te beschermen tegen de Hollandse zon.

Collistar heeft een paar handige producten die jouw huid beschermen tegen die heerlijke, maar gemene zonnestralen.

Moisturizing Tanning Spray

De tanning spray van Collistar maakt de huid soepel en zacht dankzij de jojoba olie. De spray heeft een lekker zomergeurtje, hydrateert goed en is transparant – een vlekkenhuid is verleden huid. De zeer handige 360 graden spray zorgt voor een optimale verspreiding van het goedje. De spray is verkrijgbaar in SPF 10, 20 EN 30.

Anti Wrinkle After Sun Face Treatment

Na het zonnen is het belangrijk om je huid een goede nabehandeling te geven. De aftersuncreme van Collistar bevat een anti-rimpel goedje. De aftersun gaat huidbeschadiging tegen en beschermt en herstelt de huidcellen. Perfect middeltje om mee te nemen in de koffers.

Compact Tanning Powder

Collistar ontwikkelt steeds vaker make-uproducten die je ook tegen de zon beschermen. De compact tanig poeder van Collistar is een foundation i poedervorm en heeft een zonbeschermende werking. Eigenlijk zou alle make-up over SPF meten beschikken. De foundation is verkrijgbaar met SPF 6 en SPF 30.

www.collistar.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties