0

Amsterdam – Het heeft even geduurd sinds de aanstelling van Raf Simons als hoofdontwerper van Dior, maar de eerste collectie van zijn hand is eindelijk gepresenteerd aan het grote publiek. Op dit moment is de coutureweek in Parijs in volle gang en Dior was één van de eerste modehuizen die de collectie mocht tonen.

Celebs en modeprominenten waren massaal aangerukt om dit heugelijke feit mee te maken. In het publiek zaten onder andere Anna Wintour, Carine Roitfeld, Marion Cotillard, Sharon Stone en Anna Dello Russo. Zelfs concurrenten uit de modewereld waren aanwezig om Raf Simons zijn debuut te bekijken. Wij noemen een Marc Jacobs, Donatella Versace, Alber Elbaz en Riccardo Tisci.

De reacties op de eerste collectie van Raf Simons voor Dior waren positief. Dit kan ook eigenlijk niet anders, want de items waren prachtig. De show werd geopend met een beeldschoon zwart pak en andere zwarte looks, om te vervolgen in kleurige (blauw, rood geel en pasteltinten) items met peplum en een knipoog naar Dior’s geschiedenis met New Look-achtige stukken.

Bekijk een aantal foto’s van de collectie hieronder.

www.dior.com

(Beeld: style.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties