0

Amsterdam – Het verbaast ons eigenlijk helemaal niks, maar de jurk van Kate Middleton is nog steeds het gesprek van de dag in Engeland. Toegegeven, ze zag er prachtig uit op haar bruiloft, maar waar wij het voorval al achter ons hebben gelaten is The UK nog steeds helemaal verliefd op de Royal Dress.

Zo erg zelfs dat je de jurk nu in levende lijve kunt bewonderen. De McQueen jurk, die een schrikbarend bedrag van 250.000 pond kostte, is nu namelijk te zien op de jaarlijkse zomer exhibitie van Buckingham Palace.

De jurk wordt beschouwd als het pronkstuk van de hele collectie en de verwachtingen zijn dat duizenden bezoekers zullen toestromen om te zien of ‘ie in het echt nou ook zo mooi is!

Naast de jurk kunnen bezoekers ook genieten van de tiara van Kate, de bruidstaart, de schoenen die gedragen werden en zelfs het boeket dat de bruid droeg. Niets wordt dus privé gehouden.

Wij vragen ons af hoe leuk Kate het zal vinden om haar heugelijke dag nogmaals te moeten delen met de hele Britse natie, maar ach, dat hoort nou eenmaal bij het nieuwe leven de Duchess.

Zou jij deze expo willen bezichtigen?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties