0

Amsterdam – De Paris Couture Week is in volle gang dus we kunnen weer volop genieten van de mooiste creaties. Hoewel Dior deze keer ook volop in de spotlights stond vanwege het feit dat Raf Simons er zijn eerste collectie toonde, is en blijft Chanel dé grote favoriet. Ook deze keer stelde Karl Lagerfeld ons niet teleur.

Celebrities als Alexa Chung, Clemence Poesy, Poppy Delevigne, Diane Kruger zaten op de eerste rij. Natuurlijk was Anna Wintour ook aanwezig om de show te bewonderen. De 65-delige collectie met als thema New Vintage bestond zoals elk jaar voor een groot gedeelte uit mantelpakjes van tweed. De jasjes waren dit keer wat langer en er was zelfs gebruik gemaakt van patchwork.

Natuurlijk was er ook ruimte voor beeldschone jurken. Een aantal had een bijzondere glimmende stof en op sommige zaten heuse pom pom’s en camelia’s. Het topstuk van de avond was de bruidsjurk waarmee model Lindsey Wixon de show afsloot. De jurk besloeg de hele breedte van de catwalk, had elleboog lange mouwen en was bezaaid met veren.

Bekijk een aantal foto’s van de nieuwe Chanel couture collectie hieronder.

www.chanel.com

(Beeld: Style.com)

(Tekst: Michele Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties