0

Amsterdam – Hebben jullie op 1e paasdag nog niks gepland? Dan kan je tóch nog gaan shoppen. Er zijn ondanks de paasdagen toch nog een paar winkels/winkelcentrums open. Dus je hoeft je aankomende zondag niet te vervelen.

Zin om lekker naar het strand te gaan? Ga dan naar Zandvoort en geniet gelijk van het winkelstraatje want die is open. Natuurlijk is Bataviastad ook geweldig om eens heen te gaan, vooral op een rustig moment als Pasen. Bataviastad is geopend van 10:00 tot 18:00. Ook is de Cronjéstraat in Haarlem geopend, waar je lekker wat kunt eten na het shoppen.

Zin om naar een outlet te gaan? Dan kan je goed terecht bij Designer Outlet Center Roermond, maar in Den Bosch is het Kapelaan Koopmansplein ook erg gezellig. De Bijenkorf gooit ook de deuren open! In Amsterdam is het warenhuis van 11:00 tot 19:00 geopend, dus ook daar kun je lekker shoppen tijdens de Maffe Marathon.

Woon jij nou niet dichtbij één van deze plekken? Wacht dan tot 2e paasdag. Veel winkels zijn wel open en anders ga je lekker online winkelen! Dus meiden, shop ’till you drop.

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties