0

Amsterdam – Wat houden wij vrouwen toch veel van shoppen en laat het nu net zaterdag zijn, genoeg tijd dus om te shoppen! Webwinkel Stylescout opent deze week een winkel aan de Elandsgracht te Amsterdam, laten we gauw eens een kijkje nemen!

In de winkel vind je veel one-of-a-kind producten, die vaak nergens anders in Nederland te verkrijgen zijn. De items bestaan uit een selectie van kleding, accessoires en lifestyle producten, die alle zeer bijzonder zijn en over de hele wereld gescout worden.

De merken die je kunt verwachten zijn niet mainstream, maar zeer exclusief. Kleding van het Franse merk Heimstone, de handgemaakte sieraden van DLC Brooklyn of make-up van het Duitse cultmerk USLA. Vaak wordt er zelfs maar een item per maat ingekocht.

De stijl van de winkel straalt hetzelfde eclectische gevoel uit als het assortiment dat Stylescout aanbiedt. Het interieur bestaat uit een mix van vintage stukken en nieuw handgemaakt design, ontworpen door het industriële Atelier van Asseldonk en gestyled door de eigenaresse van de shop zelf.

Je kunt de winkel vanaf 10 februari bezoeken!

Hieronder zie je een paar merken die je in de shop kunt verwachten.

Mason by Michelle Mason

April, May

Filles a Papa

Filles a Papa

DLC Brooklyn

www.stylescout.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties