0

Amsterdam –  Met de koude najaarsdagen kruipen we het liefst op de bank met een warme kop thee en een deken, maar tegelijkertijd kunnen we niet wachten om te shoppen en alle nieuwe collecties te bekijken. Zo heeft ook Anecdote een gloednieuwe collectie die je doet denken aan de herfst in Parijs!

Het label brengt dit seizoen haar vijfde collectie uit, bestaande uit klassieke stukken die met veel passie, gevoel voor stijl en liefde zijn gecreëerd. Dit seizoen liet Anecdote zich dus inspireren door Parijs, the city of romance and endless inspiration.

Zo willen ze jou het gevoel geven alsof je je in de meest romantische stad loopt op een mooie herfstdag. Dat gevoel zien we terug in de creatieve ontwerpen, zachte kwaliteit en verfijnde kleuren van de kledingstukken.  De collectie bevat niet alleen klassieke items maar ook de Paris Streetwear stijl, dit komt naar voren in poncho’s, truien, wollen jurkjes en grote sjaals. En geheel bij het thema passend hebben alle kledingstukken een Franse naam!

Lekkere warme trui met een leuke bril!

Heerlijk zacht vest

Het vestje met de sterretjes is een enorme trend!

Ook strepen zijn een trend dit najaar, en vergeet de hoofddeksels niet!

Gebreide vesten, we love!

Wat vind jij van de collectie?

www.anecdote.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties